Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

1Ontvang ik een bijsluiter bij mijn erectiepillen?
Het antwoord is nee. Viagra-Online vindt het zonde om bij elke bestelling een een boekje mee te sturen. Een bewuste keuze voor het milieu. Bovendien scheelt het het in de verzendkosten. Alle bijsluiters zijn te vinden op onze website.
2Levertijd 1-3 werkdagen
Wanneer u bij ons een bestelling heeft geplaatst kunt u er van uit gaan dat u deze binnen 3 werkdagen thuis ontvangt. Wanneer u voor 13:00 besteld, versturen wij het meestal dezelfde dag. In de meeste gevallen worden de bestellingen de volgende werkdag al geleverd. Maar omdat de bal ook in de handen van PostNL ligt, zeggen we binnen 3 werkdagen. Wij verzenden van maandag t/m vrijdag.
3Ik heb 3 dagen geleden besteld maar nog steeds niks ontvangen
Uw bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Alle reguliere bestellingen worden verstuurd met PostNL. Echter is het mogelijk dat een bestelling om wat voor reden dan ook wordt vertraagd. Indien u na 5 werkdagen nog steeds niks heeft ontvangen, wordt u verzocht een mail te sturen. Vergeet uw bestelnummer niet te vermelden.
4Kan ik mijn bestelling naar een PostNL afhaallocatie laten verzenden?
Voor deze service zijn licenties vereist. Deze hebben wij helaas niet. U kunt hier dus geen bestellingen naartoe laten verzenden. Deze kunt u dan namelijk niet afhalen!
5Ik woon in het buitenland
Bestellen vanuit het buitenland is geen probleem. We verzenden vanuit Nederland dus de verzendtijd kan enkele dagen langer zijn.
6Wordt mijn bestelling discreet verzonden?
Het antwoord is ja. Net als wij onze privacy respecteren. Respecteren wij ook de uwe. Uw bestelling wordt verstuurd in een blanco envelop. Hierop staat enkel uw adres en naam. Onze gegevens worden dus niet vermeld op uw bestelling.
7Wat voor vermelding komt er op mijn bankafschrift te staan?
Slechts alleen onze bedrijfsnaam 'Herbal-Online' en uw bestelnummer worden vermeld op uw afschrift.
8Wat gebeurt er met mijn bestelling wanneer ik overdag niet thuis ben?
We versturen uw bestelling met de reguliere post van PostNL. U zult uw bestelling dus in uw brievenbus ontvangen. Evenals u niet thuis bent. Is uw bestelling groter dan brievenbus formaat? Dan versturen wij uw bestelling in een pakketje.